Visio

Tintti Tutkimusmatkalla- Blogi on matkailuun ja vapaa-aikaan keskittyvä blogi, jossa Tiina tutkii ja testaa erilaisia majoituksia, kotimaan että ulkomaan kohteita sekä muita vapaa-aikaan liittyviä palveluita/ilmiöitä/elämyksiä.

Visiona on panostaa ensisijaisesti Instagramiin ja tuoda sinne kuvia/videoita/tarinoita reissuistani. Aikomuksena on myös tulevaisuudessa tuoda enemmän materiaalia myös Facebookiin. Blogiin kirjoitan reissuista yksityiskohtaisempaa tietoa esim. majoituskohteista. Blogin valikosta löydyt reissuni eri teemat, kuten retkeily ja kaupunkilomat.

Instagram tililläni on eniten vuorovaikutusta seuraajien kanssa, minulle seuraajamäärää tärkeämpi on vuorovaikutus ja aito halu kertoa reissuista. Toivon myös, että julkaisuistani on apua muille, jotka esimerkiksi etsivät tietoa kohteesta. Toivon, että blogikirjoitukseni sekä sometilien kuvat tuovat muille henkilöille mielenkiinnon tutkia paikkoja, tutustua uusiin asioihin sekä innostaa matkailuun.

Eniten minuun samaistuvat henkilöt, jotka matkustavat yksin ja pienellä budjetilla. Olen saanut paljon palautetta aitoudestani sekä siitä että kerron miten säästän rahaa matkoihin. Näitä matkoja varten säästetään! Saan myös palautetta erikoisesta teemasta; käyn paljon kummituspaikoissa sekä näissä oudoissa museoissa. Kerron paikoista, joista moni ei ole tietoinenkaan! Tämän lisäksi tykkään myös patikoida.

Lukuja

Instagramissa seuraajia: 1236 (päivitetty 31.12.23)

Facebookissa seuraajia: 114 (päivitetty 7.4.23)

Blogissa käy keskimäärin 500 lukijaa kuukaudessa

Seuraajien sukupuoli jakauma on aika fifty-fifty ja suurinosa on ikäluokkaa 35-50 vuotiaita

Instagramissa kuvilla/videoilla tykkäyksiä 50-200 väliltä

Reelsejä katsottu 200- 11 000 väliltä

Tarinoita seuraa keskimäärin 150, paras tarina vetänyt 3000 katsojaa

Kiinnostuksen kohteeni, intohimoni ja tulevaisuuden haaveeni

Tulevaisuudessa minua kiinnostaisi tehdä yhteistyötä erilaisten toimijoiden parissa, on kyseessä sitten  majoitusmuoto, jokin vapaa-aikaan liittyvä ilmiö tai tietty paikka. Useimmiten matkustan yksin, mutta mahdollisuuksien mukaan saan seuralaisen matkaan. Tässä hiukan lueteltuani minkälaisista asioista olisin erittäin kiinnostunut:

  • Risteilyt
  • Kylpylämatkat (Vesi on aina ollut tärkeä elementti ja viihdyn vedessä erittäin paljon, joten majoituspaikat jossa pääsee uimaan on parasta antia)
  • Pitkäaikaismajoitukset (Yhtenä mielenkiinnon kohteena on ollut seurata näitä, jotka asuvat hotellissa muutaman kuukauden. Tämän tyylinen yhteistyö olisi ÄÄRIMMÄISEN mielenkiintoista, joten jos tiedossa on pitkäaikaismajoitus jossakin päin Suomea tai maailmaa, niin olisin kiinnostunut)
  • Eläimet, vesi, luonto, elokuvat, tanssi, ruoanlaitto ovat asioita joista pidän! Näitä haluaisin tuoda enemmän ilmi blogissa ja somekanavissa
  • Historialliset kohteet ja kummituspaikat!
  • Minua kiinnostaisi jakaa kokemuksia, liittyy ne sitten kulkemiseen (juna, bussi ym), majoituspaikkoihin, kohteisiin tai vapaa-ajan/matkailun välineisiin (vaatteet, kirjat, matkalaukut ym)

Jos sinulla on mielessä jokin idea/yhteistyöehdotus tai miksei vaikka työtarjouskin, niin otan kaikki ehdotukset/ideat vastaan mielelläni. Otathan yhteyttä sähköpostilla tai Instagramissa yksityisviestillä. Jos haluat tietää tarkempia lukuja, tietää seuraajieni arvoista ja tietoa minusta, voin lähettää mediakorttini sähköpostilla!

Sähköposti: tinttitutkimusmatkalla@gmail.com

”Be the pictachio, beware the vanilla”

[instagram-feed]