Tintti tutkimusmatkalla– blogissa ja sometileillä matkataan kotimaassa sekä ulkomailla, tutustutaan historiaan, linnoihin, luontoon ja erilaisiin elämyksiin, kummituksia unohtamatta.

Blogia ja sometilejä pyörittää, Tiina Vantaalta. Ikää on melkein 40 mittarissa, mutta harvemmin sitä huomaa. Yhtä leikkimielinen kuin 30 vuotta sitten! Useimmiten matkustan yksin, toisinaan saatan saada mukaan kaverin. Luonteeltaan utelias, rauhallinen sekä vähän mystinen. Parhaimmillani olen erittäinkin puhelias ja aikaansaava, ideoita pursuava työnarkomaani. Matkustellut olen aina, melko vaihtelevin määrin. Viime vuosina matkailu on painottunut kotimaanmatkailuun sekä patikointiin.

En ole media-alan työntekijä enkä somevaikuttaja, vaan perus duunarinainen! Nämä matkarahat on kuule tehty töitä paiskimalla! Haluaisin blogillani ja somekanavilla kertoa kokemuksia matkoista, niin kuin minä ne näen ja koen. En halua jakaa Instagramissa filttereillä täytettyjä kuvia, vaan aitoa kuvaa/videota! Koska en ole syntynyt kultalusikka suussa, saanut lottovoittoa tai vierelläni ei ole rikasta miestä, niin reissut toteutan usein; budjettimielessä. Joskus toki saatan satsata kunnon majoitukseen tai matkaan, koska kerranhan täällä vaan eletään!

Vapaa-ajalla tykkään katsoa elokuvia, harrastan liikuntaa eri muodoissa (uinti, tanssi ja lenkkeily) ja hyvä ruoka on ollut myös lähellä sydäntäni. Olen myös perinyt kuulosairauden, jonka takia en kuule kovin hyvin. Sometileillä saatan välillä kertoa arjestani huonokuuloisena sekä henkinen hyvinvointi on lähellä sydäntäni.

Mikä saa sydämeni sykkimään matkoilla?

  • Eläimet ja luonto
  • Historialliset rakennukset ja ihmiset
  • Kirkot, linnat ja luostarit
  • Majoitus veden äärellä
  • Mystiset paikat (pelottavat myös)

Tässä onkin pintaraapaisu minusta 🙂

[instagram-feed]